پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

دسر اروپايي پرتقالي

۱۸ بازديد

دسر ژلاتيني با توت فرنگي و پرتقال, طرز تهيه دسر ژلاتيني, دسر ژلاتين, دسر

اين روزها كه روزهايي بين زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم كم كم در ميوه فروشي ها توت فرنگي ها دارند چشمك مي زنند. به همين مناسبت دسري ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي را به شما آموزش مي دهيم.

مواد لازم جهت تهيه دسر ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي:

   زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد

   خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم

   شكر: ۲۰۰ گرم

   پودر ژلاتين:  ۳قاشق سوپخوري

   آب سرد:يك‌دوم پيمانه

   رنگ هلويي خوراكي: چند قطره به دلخواه

   وانيل: يك‌دوم قاشق چايخوري

   آب پرتقال:   يك و نيم پيمانه

   توت فرنگي رنده شده: ۲۰ عدد

دسر ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي

روش تهيه دسر ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي: 

۱٫ ابتدا شكر، زرده‌هاي تخم‌مرغ و وانيل را داخل كاسه همزن ريخته و آنها را مخلوط مي‌كنيم، تا جايي كه پف كنند . سپس خامه را اضافه كرده هم مي‌زنيم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگي‌هاي رنده شده داخل ظرف چدني روي حرارت ملايم مي‌گذاريم و مدام هم مي‌زنيم تا كرم جوش آيد.

۲٫ وقتي مايه ما به نقطه جوش رسيد فورا از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم تا سرد شود. پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده ذوب مي‌كنيم و داخل كرم مي‌ريزيم.

۳٫ هميشه به اين نكته بايد دقت كنيم كه كرم و ژلاتين هيچ‌كدام داغ نباشند. بهترين زمان اضافه كردن موقعي است كه ژلاتين و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.كرم را از صافي گذرانده و داخل قالب مي‌ريزيم و به مدت ۶ ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.