دسر ژلاتيني با توت فرنگي و پرتقال, طرز تهيه دسر ژلاتيني, دسر ژلاتين, دسر
اين روزها كه روزهايي بين زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم كم كم در ميوه فروشي ها توت فرنگي ها دارند چشمك مي زنند. به همين مناسبت دسري ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي را به شما آموزش مي دهيم.
مواد لازم جهت تهيه دسر ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي:
زرده تخممرغ: ۶ عدد
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
شكر: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتين: ۳قاشق سوپخوري
آب سرد:يكدوم پيمانه
رنگ هلويي خوراكي: چند قطره به دلخواه
وانيل: يكدوم قاشق چايخوري
آب پرتقال: يك و نيم پيمانه
توت فرنگي رنده شده: ۲۰ عدد
روش تهيه دسر ژلاتيني با پرتقال و توت فرنگي:
۱٫ ابتدا شكر، زردههاي تخممرغ و وانيل را داخل كاسه همزن ريخته و آنها را مخلوط ميكنيم، تا جايي كه پف كنند . سپس خامه را اضافه كرده هم ميزنيم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگيهاي رنده شده داخل ظرف چدني روي حرارت ملايم ميگذاريم و مدام هم ميزنيم تا كرم جوش آيد.
۲٫ وقتي مايه ما به نقطه جوش رسيد فورا از روي حرارت برميداريم و كنار ميگذاريم تا سرد شود. پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده ذوب ميكنيم و داخل كرم ميريزيم.
۳٫ هميشه به اين نكته بايد دقت كنيم كه كرم و ژلاتين هيچكدام داغ نباشند. بهترين زمان اضافه كردن موقعي است كه ژلاتين و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.كرم را از صافي گذرانده و داخل قالب ميريزيم و به مدت ۶ ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا خودش را بگيرد.